Penganggur Jual BGM Boleh Beli Honda Civic?

HANYA JUAL PRODUK BGM BOLEH PAKAI HONDA CIVIC

Mesti ada yang tertanya-tanya, BGM tu apa? BGM adalah short form untuk ‘Bihan Girly Makeup’. Set Make Up keluaran oleh MUA Bihan dari Kedah. Tapi merupakan anak jati Kelantan. Dengar cerita dari Pasir Puteh, Kelantan. Disebabkan sudah lama beliau menetap di utara tanah air, percakapan beliau juga sudah berbunyi utara. Jadi, tidak ramai yang menyangka bahawasanya beliau ialah anak jati Kelantan.

Betullah kata orang yang orang Kelantan ni hebat-hebat dalam perniagaan. Campak lah dimana sahaja pasti berjaya. InsyaAllah.

Sedikit perkongsian dari MUA Bihan ni mengenai otai stokisnya iaitu seorang penganggur yang berjaya membeli Honda Civic setelah menjual produck BGMnya.


“Ieka Azmie merupakan sorg otai stokis BGM..dari awal keluaran BGM Smpai skrg setia menjual..berpuluh2 org agent & dropship di bawah dia..2 tahun lepas, bihan sendiri COD bgm dekat dia di tesco Mergong sbb time tu xda HQ BGM lagi..dia ni seorang penganggur..lepasan ijazah..


Bakal guru..bijak cari income…
Seronok sgt2 dapat bantu org ramai jana duit dgn produk BGM..ada yg ckp gaji jual BGM melebihi gaji bulanan kerja…


Ingat tak haritu stokis BGM jugak beli kereta cash hasil jualan BGM 😍
Rasa syukur sgt2 dpt bantu org ramai..pengganggur dapat pakai honda civic wey hampa hebatttttt nya..hanya meniaga bgm online ja…dia mudah ja..hampa rajin hampa dapat..
So, sesapa nak jadi agent@dropship cepat2 cari stokis kami tau jangan tunggu lagi.. Mana tau lepas ni uols pulak dpt merasa kereta mewah😙 ”

 

Itulah antara kata-kata dan tips yang dikongsi di Facebook peribadinya. Dalam masa yang sama beliau juga meng-upload gambar Honda tersebut bersama produk BGM nya.

22215361_137664840308237_2089474846_n.jpg

Bermodalkan RM400 beliau memulakan bisnessnya dan sekarang lihat lah pencapaian beliau. Tidak cemburukan dengan orang yang berjaya?Tidak teringinkan ingin berjaya seperti orang lain. Sepatutnya kita hampiri orang-orang yang berjaya untuk dapatkan tips daripada mereka. Sekurang-kurangnya dapatkan semangat.

22215262_137665013641553_234118282_n

Mempunyai follower menghampiri 95k di facebook peribadinya. Beliau seorang yang tidak kedekut berkongsi ilmu dalam bidang makeup.

Biasalah kaum wanita ini tidak boleh lari daripada kecantikan. Lelaki pon apa tidaknya, suka melihat kecantikan bukan?

Bagi sesiapa yang berminat untuk belajar make up boleh la follow facebook peribadi beliau iaitu Nurul Nabihan. Tidak lokek berkongsi live video tentang make up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *