Pak Teh Jit Penyembuh Pelbagai Kanser

Makngah saya mengidap kenser payudara dh lama. .. hampir kena operate. dah tahap 3. Kebetulan masa kat klinik ada salah seorg pesakit darah tinggi bagitahu makngah ada orang boleh buat ubat untuk kenser…
Kami panggil pakteh jit. pakteh jit ubatkan makngah secara tradisional.

Alhamdulillah, dua kali ulang kenser makngah dh sembuh sepenuhnya. macam mana boleh tahu kenser dah hilang? makngah saya p klinik jumpa pakar. doktor pakar tu sahkan kenser makngah saya dah x ada. Kata pakteh jit kalau kenser peringkat awal tak payah ulang ubat dua kali…

jadi saya mintak pd sesiapa yg ada sakit kenser x kisah lah kenser apa pon asalkan namanya kanser, p la kat pakteh jit… jgn putus asa. usaha yg penting. Rumah pakteh jit kat kg permatang kerat telunjuk, bandar baharu. kedah.

note:

1. jalan nk p ke rumah pakteh jit
-kalau keluar melalui tol bandar baharu, ambik simpang hala ke serdang.

-lebih kurang setengah kilometer akan nmpak papan tanda kg permatang kerat telunjuk.. tepi papan tanda tu ada simpang mini tar belah kiri. masuk ikut situ…

-lepastu terus je sampai nmpak rumah bumbung kaler hijau. rumah dalam pagar.

– nak lg pasti. dekat pagar rumah pakteh jit ada tulis LOT 2198 A..

2. x payah bawak apa… semua barang pakteh jit sediakan.

3. pakteh pesan jangan makan pisang, daging kambing, ayam piru.

4. pengeras pakteh cuma ambik rm60.25sen.

5. no fon pakteh 0135891375.. kalau call skali x dapat cuba lg sbb kadang2 fon pakteh x ada line.

22814500_2024444151126393_6419760240250830115_n.jpg

 

Sumber: Penang Kini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *