Neelofa dan Anak Perdana Menteri Bercinta?

Jika anda mengikuti perkembangan Neelofa di Instagram, pasti anda tahu bahawa pengacara dan pelakon popular ini kini berada di Shanghai, China bagi memenuhi jemputan menyaksikan pertunjukan fesyen jenama pakaian dalam terkenal, Victoria’s Secret.

Pelbagai hal yang terjadi di dalam acara tersebut menjadi sebutan media termasuk salah satu peserta yang terjatuh di pentas.

Selebriti Malaysia Pertama Ke Pertunjukan Victoria’ Secret.

Neelofa Sedang Berkawan Rapat Dengan Anak Perdana Menteri ?

Buat peminat Victoria’s Secret pasti ramai yang tahu pertunjukan fesyen paling popular dan dinanti-nantikan seluruh dunia ini telah berlangsung di Shanghai, China.

Neelofa Sedang Berkawan Rapat Dengan Anak Perdana Menteri ?

Malah kehadiran Neelofa ke pertunjukan fesyen ini sekali gus menjadi selebriti pertama di Malaysia yang dijemput dan dibawakan khas oleh Oppo Malaysia dimana Neelofa merupakan salah seorang dari duta jenama telefon pintar berkenaan.

Makan Malam Bersama Ashman Najib

Neelofa Sedang Berkawan Rapat Dengan Anak Perdana Menteri ?

Terbaru, menerusi klip Insta Story Neelofa, kelihatan beliau sedang makan malam bersama anak Perdana Menteri Malaysia, Ashman Najib. Hangat.com difahamkan, makan malam mereka itu bukanlah sesuatu yang dirancang.

Neelofa Sedang Berkawan Rapat Dengan Anak Perdana Menteri ?

“Out of all places,we figured da spontaneous dinner in Shanghai would be a good catch up.and it was!”

Adakah mereka sedang bercinta? Atau hanyalah sekadar kawan biasa? Apa pun tahniah buat Neelofa atas pelbagai pencapaian yang membanggakan pada tahun ini!

Baru-baru ini bekas kekasih Neelofa, Datuk Hans Isaac telah dijemput ke program MeleTop untuk mempromosikan Lawak Ke Der Tak Coverline.

Dalam temubual tersebut, Nabil Ahmad diberi kesempatan untuk bertanya kepada Hans soalan panas mengenai hubungan Hans dan Neelofa pada masa akan datang.

Sumber Asal : hangat.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *